Global searching is not enabled.
Оди до главна содржина

Достапни курсеви

Сајбер Шампион 2023
Cyber Security
Preview Course

Сајбер Шампион 2023

Ако користиш телефон, компјутер или на било кој друг начин си конектиран со светот тогаш #БидиСајберШампион е натпревар баш како за тебе!


Хакатон
Cyber Security
Preview Course

Хакатон

Натпреварот е од отворен карактер и секој може да учествува. Главен фокус е на младите лица до 26 години.


Известувања на сајт

(Сè уште нема теми на дискусија во овој форум)