Global searching is not enabled.
Оди до главна содржина

2 Курсеви

Сајбер Шампион 2023
Cyber Security
Preview Course

Cyber Security

Сајбер Шампион 2023

Ако користиш телефон, компјутер или на било кој друг начин си конектиран со светот тогаш #БидиСајберШампион е натпревар баш како за тебе!


Хакатон
Cyber Security
Preview Course

Cyber Security

Хакатон

Натпреварот е од отворен карактер и секој може да учествува. Главен фокус е на младите лица до 26 години.